Сека Алексић постала Штрумпфета

Агенције
Сека Алексић постала Штрумпфета

Светлана Алексић ће позајмити глас злој Штрумпфети у наставку филма "Штрумпфови 2", чија се премијера очекује половином ове године.

Наравно, фолкерка ће бити дио екипе која ће синхронизовати ово остварење на српски језик, а с одушевљењем је прихватила улогу. Како сазнајемо, за овај посао узела је само 800 евра, јер је велики фан серијала о малим плавим бићима, пишу српски медији.

По легенди, Штрумпфету је створио Гаргамел да би ушла у село и уништила Штрумпфове. Била је црнокоса, а онда је Велики Штрумпф зачарао, па је постала плавуша и добрица. Међутим, у новом филму Гаргамел успијева да створи неколико злоћудних Штрумпфова, које он назива Неваљалци. А онда схвата да они не могу да му помогну у уништењу Штрумпфова, па баца чини на Штрумпфету. Она поново постаје лоша и у том тренутку улијеће Сека. Коса је поново црна, а глас јој се мијења.

- Сека је ватрени фан овог цртаног филма још од детињства. Када је снимљен први 3D филм, била је одушевљена. Сада јој се пружила прилика да и сама буде део екипе једне тако велике приче - сазнајемо од извора блиског пјевачици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана