Сека Алексић има задњицу као зебра

Aгенције
Сека Алексић има задњицу као зебра

Коко Ти и Ким Кардашијан требало би озбиљно да се забрину. Њих двије добиле су конкуренцију кад је ријеч о секси гузи, и то баш у Србији.

Сигурно да још о томе нису обавијештене, али како су фотографије Секе Алексић из теретане док диже тегове преплавиле интернет, не сумњамо да ће их ускоро видјети цијели свијет, па и Коко Ти и Ким, које већ годинама у први план истичу своје позадине, пишу српски медији.

Сека је досад углавном била сликана сприједа, а прије неки дан шкљоцнута је и отпозади. У опреми са зебрастим принтом била је баш таква - права зебрица. Пошто је одрадила вјежбе на справама, прешла је на тегове. И док је дизала велики терет, натрћила се, а у том тренутку окинуо је фотоапарат.

Њој то није сметало јер је задовољна својим изгледом, па је фотографије поставила на "Твитер". Смршала је, а и боље се осјећа. Недавно смо видјели и како изгледа кад ногама "избацује" тежину од 230 килограма.

Секина опрема са зебрастим принтом постала је хит. Откако су се појавиле слике нижу се бројни коментари, а појединци су се нашалили, па су њену задњицу упоредили са задњицом праве зебре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана