Саша: Невена, ти си певачица у покушају

Aгенције
Саша: Невена, ти си певачица у покушају

Саша Видић опет је оплео по Невени Аџемовић, бившој чланици групе "Моделс". Изазван њеним изјавама у медијима да се води Сократовим мислима, модни креатор је осуо паљбу по њој, пишу српски медији.

- Данас ми је на памет пала Сократова мисао којом се водим читавог живота, а она гласи да се добром човеку не може наудити, што значи да је све што је од просперирајућег значаја осигурано само уколико је ова врлина сигурна - изјавила је Невена почетком децембра поводом свог рођендана. Од тада Видић користи сваку прилику да је увриједи.

- Ево да се вратим на тему Нена Антена и зависност. За почетак, пошто ти немаш профил, можда је време да ти исти одреди психијатар пошто смо ми као друштво дужни да запослимо и особе са инвалидитетом, где и ти спадаш. Ништа ружно, ни лично, то сматрам успехом једне земље. О твојој каријери знам врло мало, беше си била нешто мешала голом гузицом и грудима у некој групи, но то свакако није довољно да би заузимала медијски простор. У супротном би свака "мешалица" грађевинска могла да заступа права грађана. Ух, нисам сигуран да ћеш ово све разумети, можда за почетак да питаш Сократа - написао је креатор на "Фејсбуку".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана