Сара раскинула са Александром

Агенције
Сара раскинула са Александром

Пјевачица Сара Јовановић, која је своју славу стекла у другој сезони музичког шоуа "Први глас Србије", гдје је освојила треће мјесто, раскинула је једногодишњу везу са одбојкашем Александром Атанасијевићем, преносе медији у Србији.

 Иако се од априла шушка да им је веза у кризи, Сара је те гласине неколико пута демантовала, али је пред прву годишњицу признала да се више не забавља са одбојкашем, који игра у италијанској Перуђи.

- Могу само да вам кажем да Александар и ја више нисмо заједно. Остало не желим да коментаришем. Молила бих вас да поштујете нашу приватност - рекла је Сара.

Ни Александар није желио да коментарише раскид поручивши медијима да се нада да ће га разумјети. Упућени кажу да је даљина угрозила њихов однос и да су се у посљедње вријеме често расправљали. Кажу и да је Сара иницирала раскид јер је очекивала да он због ње чешће долази у Србију.

- Сара је често била у Италији, док он због утакмица није могао да јој узврати истом мером. Чинило јој се да његове емоције више нису исте. Зато је одлучила да раскине - закључује  извор близак пару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана