Сандра се код хирурга спрема

Aгенције
Сандра се код хирурга спрема

Бивша мисица и учесница "Фарме" Сандра Обрадовић ријешила је да се среди за предстојећу љетњу сезону. Како медији преносе, атрактивна плавуша се прије неколико дана подвргла хируршкој интервенцији, па је на једној приватној клиници у Београду урадила липосукцију врата.

Згодна Пожаревљанка је истог дана пуштена на кућни оправак, а за тај захват искеширала је 900 евра. Сандра не штеди паре зарад лијепог изгледа, па је након увећања усана одлучила да се ријеши вишка сала који је имала испод браде.

- То није било толико приметно, али је њу јако иритирало, посебно јер се видело на фотографијама које је качила на друштвеним мрежама. Пошто се код једне другарице распитала о захвату, заказала је интервенцију на клиници, коју је посетила у вечерњим сатима како је нико не би видео - каже извор који је инсистирао на анонимности и додаје.

- Урађен јој је мали, скоро неприметан рез испод браде у локалној анестезији, а захват је трајао око сат времена. Одмах је отпуштена кући, а завој и конце скинула је након неколико дана - рекао је извор близак манекенки, а до Сандриног коментара новинари нису успјели да дођу будући да се није јављала на телефон.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана