Сандра пред удајом за Александра

Aгенције
Сандра пред удајом за Александра

Сандра Обрадовић, како ствари засад стоје, ускоро ће стати на луди камен. Она је већ више од годину у вези с богатим бизнисменом Александром Сашом Недељковићем, сестрићем Богољуба Карића, пишу српски медији.

Оно што није успјело Анабели сада Атијас, поћи ће за руком некадашњој мисици. У посљедње вријеме њих двоје се не раздвајају, а пошто су чланови најбогатије српске породице рекли да, Саша и Сандра почели су заједно и јавно да се појављују. Такође, манекенка чешће борави у Сашином луксузном хотелу у Орашцу него у свом стану у Београду, због чега њихови пријатељи и мисле да је то само још један од доказа да ће ускоро озваничити везу.

- Карићи тешко прихватају изабранице својих наследника уколико су оне медијски експониране. Сандра је од Гоце Карић у неколико наврата доживела непријатности, чак је и јавно прозивала на "Твитеру" - прича Сандрина познаница и додаје:

- Међутим, приликом једног славља у вили "Јелена" Саша је породици представио изабраницу, која их је шармирала и сви су се сложили с њиховом везом, која претендује да буде крунисана браком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана