Шабан опет са Цуцом

Глас Српске
Шабан опет са Цуцом

Шабан Шаулић (63) и Ивона Неговановић Цуца (23) поново су заједно! Након силних демантија од стране породице Шаулић, негирања приче да међу њима има било шта осим познанства, љубавници су се прије неколико дана нашли у Инђији.

 Како пишу медији у Србији, пјевач и Цуца су заједно били у једном шопинг центру, где је пјевач млађаној дјевојци купио прегршт поклона, а потом је одвео у оближњи хотел.

- Увек одседају у једном хотелу који је близу центра у Инђији, јер су сигурни да их одатле нико неће одати, али су се преварили. Понекад и седну у башту неког од оближњих кафића, где проведу и по неколико сати. Само једном се десило да је Шабан морао да устане од стола и склони се по страни кад га је неко звао телефоном. Вероватно је то била Гоца. Сви су овде коментарисали њихово понашање. Ипак је он познат и сви знамо да има жену и одраслу децу, па нас је баш изненадило његово опуштено понашање са љубавницом. Пре неки дан су били и у неком шопингу. Тад се као мало закумуфлирао и ставио је на главу црни качкет, али опет, није му успело. Прилазе му људи, поздраве га, а Цуца тад спусти главу и смешка се. Њој је лепо, баш је брига за све, важно јој је да Шабан буде поред ње, а не жене - рекао нам је добро обавијештен извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана