Романин удварач преговара о закупу цијелог сплава!

Aгенције
Романин удварач преговара о закупу цијелог сплава!

Нови удварач поп пјевачице Романе Панић пожелио је да закупи цио престонички сплав Акапулко како би сам уживао у њеном наступу који се овог уторка тамо одржава.

 Јавности непознати мушкарац контактирао је власнике овог сплава који су због поштовања према редовним гостима, барем за сада, одбили његов захтјев, али упорни бизнисмен тврди да ће свакако наћи начин да, издвојено од других посјетилаца, ужива у наступу жене којом је опчињен. Наговјестио је могућност да, упркос хладном времену и томе што је сплав затворен са свих страна, Романин наступ посматра са брода који ће усидрити надомак сплава. О Романином љубавном животу се, након женидбе њеног бившег вјереника Фотоса Питађиса не зна готово ништа, осим што је с времена на вријеме виђају у друштву јавности непознатих мушкараца.

Трагом ових информација контактирали смо пјевачицу која није жељела да полемише о свом новом удварачу, али је потврдила наводе нашег извора.


-Од власника клуба сам сазнала шта се дешава, али не знам шта бих требала да кажем и коментаришем, рекла је загонетна „куварица".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана