Романа задњицом отима посао Нини?

Агенције
Романа задњицом отима посао Нини?

Поп пјевачица Романа Панић постаће манекенка у 40. години. Њој је упала кашика у мед па ће у свом првом ангажману, уколико се преговори позитивно заврше, замијенити топ-модела Нину Сеничар, пишу српски медији.

Наиме, Романа је прије неколико дана урадила фотографије за свој нови сингл, на којима носи купаћи костим познатог бренда који је посљедњих година рекламирала новосадска љепотица која каријеру гради у Италији и Америци. Том приликом стигла јој је понуда да постане заштитно лице произвођача бикинија. Они који су присуствовали фотографисању кажу да Панићева изгледа боље него икад и да у топ-форми дочекује одлазак на море. Иначе, Романа важи за једну од пјевачица с најљепшом задњицом, те не треба да чуди што је добила баш овакву понуду.

- Преговори о сарадњи су још у току. Нина због својих ангажмана у Америци највероватније неће бити лице ове сезоне, па су уместо ње планирали да ангажују Роману - истиче извор медија.

Панићева није скривала задовољство због нове пословне сарадње, објаснивши да управо она посједује адекватне атрибуте за једног модела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана