Романа смувала фудбалера

Alo
Романа смувала фудбалера

Пошто је прије четири године окончала везу са грчким адвокатом Фотосом Питађисом, Романа Панић (39) није откривала своје партнере јавности све до сриједе увече, када је изашла у провод држећи за руку фудбалера Зорана Шупића (29). Наиме, како "Ало" сазнаје, пјевачица је десет дана у љубавној вези са спортистом који је знатно млађи од ње, али то њима не представља проблем.

"Романа откада је раскинула са Фотосом није имала среће у љубави и сама је, како бих рекао, "дигла руке" од мушкараца. Пажњу јој је привукао фудбалер Зоран Шупић, који јој се удварао баш дуго. Њих је упознао заједнички пријатељ и Зоран се баш трудио око ње.
Неких десет дана су заједно, уживају и она је јако срећна послије дужег периода. Поред њега се осјећа посебно, стално се шали да има лептириће које не може да контролише. Шупић је од ње млађи десет година, али се та разлика не примјећује. Он не жели да се експонира јавно и Романа то поштује", изјавио је за "Ало" извор близак пјевачици.  

Пјевачица је за "Ало" потврдила да је у љубавној вези са млађим фудбалером.
"Истина је да смо Зоран и ја неких десет дана заједно. Јесам заљубљена и прија ми његова пажња, али не бих много о тој теми за сада причала", била је кратка бивша фармерка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана