Романа опет вози пијана

Агенције
Романа опет вози пијана

Пјевачицу Роману Панић тражи полиција због неодазивања суду, који је потражује због вожње у пијаном стању, пишу српски медији. Наиме, Панићева се више од годину не одазива на позиве суда, који је, на крају, у помоћ позвао полицију.

- Против Панићеве се води прекршајни поступак за прекршај који је починила 17. априла прошле године, а пошто се у више наврата није одазивала суђењима, издата је наредба за довођење окривљене. Она се терети за вожњу под утицајем алкохола која се подводи под средњу алкохолисаност од 0,5 до 1,20 промила алкохола у крви. За то јој прети казна од 6.000 до 20.000 динара, изрицање шест казнених поена, као и забрана управљања моторним возилом од три до 12 месеци -  каже извор из Прекршајног суда у Београду.

Иначе, против Панићеве је у истом суду застарио поступак у којем је, такође, била окривљена за вожњу у пијаном стању, када је 2010. године ухапшена јер је возила џип са 1,8 промила алкохола у крви. Против ње је поднијета пријава коју јој полицајци нису успјели уручити јер им је била непозната њена адреса становања а како поступак по закону застаријева након двије године, процес против ње је обустављен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана