Репер Ила прозвао колеге Ђуса и Ша

Aгенције
Репер Ила прозвао колеге Ђуса и Ша

Репер Владимир Илић Ила успјешно се опоравља од операције, а недавно се вратио и обавезама, па је услиједило и снимање нових пјесама.

Нико, међутим, није очекивао да ће се први на мети наћи његови некадашњи пријатељи и сарадници Ђус и Ша. Управо њима Ила је посветио нову пјесму, каже реперов пријатељ, а преносе српски медији.

- Кад у песми каже "бивши другови буљу дали, постали педеруше, мукице јадне, смешнији су од Карлеуше", он мисли на Ђуса и Ша, а разлога је много - истиче овај извор и додаје,
- Ђусу замера што га је на неки начин покрао, односно злоупотребио његове идеје, док је са Ша нешто друго у питању. Кудио га је и оговарао где год је стигао, вређао га је јавно у медијима и називао психичким болесником. Ила се за то време борио с опаком болешћу, а сада је дошло време да проговори. Није случајно ни то што је поткачио Јелену Карлеушу, али све ће бити јасније кад песма "Реал" и спот буду завршени. На питање новинара да ли се пјесма заиста односи на Ђуса и Ша, репер се само насмијао:

- Све ће вам ускоро бити и јасно и потврђено и то у споту за ту песму који се снима за десетак дана - изјавио је кратко Ила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана