Разводи се Тори Спелинг

Aгенције
Разводи се Тори Спелинг

Наизглед идеалан брак између глумице Тори Спелинг и Дина Мекдермота тренутно је на климавим ногама пошто се наводна љубавница огласила у медијима.

Колико је овај пар изгледао складно свједочи и чињеница да су заједно водили емисију која се бавила организовањем идеалних вјенчања, а из њихове љубави изродило се четворо дјеце.

Међутим, извјесна Емили изјавила је за "UsWeekley" да је Дин са њом преварио своју супругу и изнио јој неке детаље о њиховом браку.

- Стално ми је дијелио комплименте. На романтичан начин ми је говорио да сам лијепа, као да и он и Тори дуго нису имали секс. Повјеровала сам му - каже она.

Додаје да се афера догодила када су се једне вечери нашли у бару у Канади гдје је Дин боравио пословно, а Емили са пријатељима.

- Веома је згодан и опуштен. Привукло ме је то што је све вријеме флертовао са мном и био веома шармантан, па смо исте ноћи завршили у кревету - казала је Емили.

Тори је најпознатија по улози Доне Мартин у тинејџерској серији "Беверли Хилс 90210". Дина Мекдермота упознала је 2005. године и заљубила се у њега на први поглед. У њиховој вези никада није било несугласица, а таблоиди су о славном пару објављивали само позитивне ствари. Изгледа да им је Емили помрсила рачуне и да би се многе ствари могле драстично промијенити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана