Разводи се Небојша Глоговац

Aгенције
Разводи се Небојша Глоговац

Познати глумац Небојша Глоговац и његова супруга Мина, са којом има двоје дјеце, ријешили су да након 16 година ставе тачку на свој брак. Звијезда филмова "Клопка", "Кад порастем бићу кенгур" и "Хадерсфилд" , као и серија " Породично благо" и "Равна гора" кратко је потврдио за српске медије ову информацију не желећи превише да улази у детаље свог приватног живота.

- Да, пријатно, до виђења - било је све што је глумац прокоментарисао.

Небојша је недавно у једном интервјуу рекао да свој приватни живот чува далеко од очију јавности и да је то главни разлог зашто се у медијима не појављује нигдје са супругом Мином.
- То је наш договор од самог почетка, да не износимо спаваћу собу, кухињу, машину за веш и остало пред свет. Мислим да је популарност која се дешава последица бављења мојим послом и на томе треба и да остане. Нема разлога да моја породица буде изложена због тога - изјавио је глумац и додао да љубав између двоје људи не може годинама да буде иста
- Љубав никада не може да буде иста, као што ни када први пут пробаш неко јело и онда га наредних десет година свакодневно једеш, укус не може више да буде исти, рекао је Небојша.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана