Разводи се Ксенија Мијатовић

Aгенције
Разводи се Ксенија Мијатовић

Ксенија Мијатовић и њен супруг Јован Ивановић пред разводом су послије 14 година брака, пишу српски медији. Протеклих неколико година, како пишу, нису најбоље функционисали као супружници, тако да је одлука да се разиђу донијета споразумно.

- Ксенија и Јован су, и поред брачних проблема, у добрим односима. Заједно брину о сину Рељи, али одлучили су да даље свако крене својим путем. Ипак, њихови пријатељи се надају да је ова криза пролазна - каже извор близак пару и додаје:

- Ксенија се због лошег здравственог стања и проблема с имунитетом потпуно променила и окренула духовним вредностима. Запоставила је певачку каријеру. Тренутно помаже другим људима, држи предавања и радионице по методама Лујзе Хеј, ауторке многих бестселера који се баве популарном психологијом.

 Новосадска пјевачица и полицијски службеник склопили су брак 30. септембра 1999. године. Ретко су се појављивали заједно у јавности. Њихове посљедње заједничке фотографије објављене су прије двије године. Ксенија је недавно са своје "Фејсбук" странице склонила презиме Ивановић и сада користи само дјевојачко Мијатовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана