Разводе се Срна Ланго и Ирфан Менсур

Kurir
Разводе се Срна Ланго и Ирфан Менсур

Срна Ланго поднијела је захтјев за споразумни развод од Ирфана Менсура Првом основном суду у Београду 21. новембра, на свој 41. рођендан! Рјешила је да оконча брак који су склопили прије 17 година.

- Иако су увек важили за складан пар, разлике међу њима постале су непомирљиве. Стално су се свађали и Срна је решила да пресече - каже наш извор близак познатом пару. 

Одмах смо позвали Менсура, али он је све негирао.

- Занимљива теорија, али ми се не разводимо. Не знам одакле вам та информација - рекао је глумац.

Касније смо позвали Срну, која није ни сачекала да јој поставимо питање, већ је љубазно рекла:

- Знам шта хоћете да ме питате. Званичо или незванично, волим да мислим о себи као о некоме ко, разводио се или не разводио, неће то да ради преко новина - рекла нам је глумица.

Након тога, поново смо позвали Ирфана. Није повјеровао ни да смо разговарали с његовом још увијек званичном супругом.

- Ви лажете! Она то није рекла. Како вас није срамота?! - викао је Менсур и није желио да саслуша Срнине ријечи.

Ми знамо шта је истина, а знају и они - крај је још једног брака на нашој јавној сцени. Њих двоје су се вјенчали прије седамнаест година и имају тринаестогодишњег сина Павла. Срна из првог брака има сина Алексу, који има деветнаест година, док Ирфан из првог брака има 28-годишњег Филипа. 

Срна о Ирфану

Првих мјесеци везе обоје смо били заљубљени у у исту особу, а то сам била ја. Остатак заједничког живота, ових петнаест година које су пролетјеле, такође смо заљубљени у исту особу, а то је био он.

Ирфан о Срни

Ја не живим са Срном, већ с њом трајем. Од момента кад смо се упознали, почели смо да трајемо, она тога није била свјесна, али ја јесам. Мој живот се није промјенио, већ је чекао Срну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана