Разводе се Горан Иванишевић и Татјана Драговић

Јутарњи лист
Разводе се Горан Иванишевић и Татјана Драговић

Загреб - Љубави Горана Иванишевића бившег хрватског тенисера и Татјане Драговић, која је 17 година одољевала преварама, раздвојености, пословним обавезама, неодобравању породица и оговарањима, дошао је крај, и то на иницијативу бивше манекенке.

Овај пут није у питању трећа особа, што је у ранијим ситуацијама био проблем. Упркос чињеници да су родитељи двоје дјеце, 10-годишње Амбер Марије и петогодишњег Емануела, Горан Иванишевић и Тања Драговић након дужег размишљања и разговора су закључили да више не функционишу као мушкарац и жена, што не значи да и даље нису најбољи пријатељи и велика подршка једно другоме.
Развод је, преносе хрвастки портали, најбоље рјешење па су већ и предали папире. Одлучни су у томе да њихов развод што мање утиче на њихову дјецу коју ће покушати заштитити на све могуће начине.
Њихова је веза почела кад су обоје били најактивнији у градњи властитих каријера, Горан на тениском терену, а Тања на модним пистама. Иако су релативно дуго били заједно, њихову везу и касније брак су обележили бројни скандали.  

Горан је Тању преварио са водитељком Вањом Халиловић, а касније му је супруга вратила када је у јавности размјењивала њежности са младим фудбалером Марком Шимићем.  

Ипак изгледа да је засићеност и недостака љубави био већи разлог за растанак Горана и Тање него њихови несташлуци током брака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана