Развео се Зека Милионер

Агенције
Развео се Зека Милионер

Иван Зељковић није више у браку с Весном, с којом је био седам година и с којом има двоје дјеце. Сада већ бивши супружници прекјуче су се споразумно развели у Првом основном суду у Београду, пишу српски медији.

Зека Милионер на разне начине је покушао да се искупи за грешке које је правио, али Весна му очигледно није опростила. Медији су  крајем децембра објавили фотографије на којима се види како се око четири ујутро у клубу "Стефан Браун" љуби с анонимном дјевојком.

Неки мјесец касније Ивана и Весну виђени су на Копаонику, гдје су вјероватно покушавали да спасу своју везу. Међутим, ни то није упалило да очувају брак. Од тих фотографија  прошло је опет мјесец, док суд није донео пресуду да више нису супружници.

Новинари су позвали су Зеку, свјежег момка, који је покушао да негира њихове добро провјерене информације рекавши да је ишао у суд.

- Није истина, проверено вам кажем. Нисам се развео! Био сам у суду, али због саобраћајног прекршаја. Рекао бих вам да сам се развео да је то истина - тврдио је Зељковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана