Разбjеснила становнике Род Ајленда

Aгенције
Разбjеснила становнике Род Ајленда

Становници Род Ајленда су више него бијесни на младу певачицу Тејлор Свифт.

Изгледа да ни Тејлор Свифт као ни њене колеге из свијета шоу бизниса Кање и Ким не бије добар глас барем када су комшијски односи у питању.

Наиме, њене комшије на Род Ајленду су бијесне јер мисле да се пјевачица игра градског архитекте.Тејлор само реновира своју кућу, али становници Род Ајленда мисле другачије.

"Ствари су већ кренуле наопако пошто се она доселила овде, али она је сад почела да уништава дио града", изјавио је за портал ТМЗ један од њених комшија.

Упркос оптужбама да Тејлор реконструкције врши без дозволе, пјевачицин представник за медије је демантовао те гласине рекавши како су све потребне дозволе сакупљење и како се све гради легално.

Ипак, комшијама то није довољно јер мисле да она уништава природу тиме што помјера тоне кањења са обале, па се многи становници плаше да више неће имати природну брану која спречава да велики таласи продру на копно.

Према ријечима незадовољних комшија, пјевачицино присуство на Род Ајленду их је и раније узнемиравало, јер нису могли да воде нормалан живот. Наиме, сваки пут када би она ишла на плажу њени телохранитељи би бранили приступ другим грађанима иако је плажа јавно власништво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана