Раскинули Каја и Џуниор Џек?!

Агенције
Раскинули Каја и Џуниор Џек?!

Најављивано вјенчање, почетак заједничког живота и љубав изгледа су постали прошлост за планетарно популарног ди-џеја Џуниора Џека и српску пјевачицу Катарину Остојић Кају, чија је веза у јануару прекинута. београдски портали.

- Каја и Џуниор Џек су се видели последњи пут у јануару, тада је она била код њега и од кад се вратила било је очигледно да ту нешто не штима. Он је од јануара нон-стоп на путу, а Каја се вратила у Београд јер није било сврхе да борави у Бриселу, с обзиром на то да ни он углавном није био тамо. Све су се ређе и ређе чули и почетком фебруара било је јасно да је њиховој вези дошао крај - открива извор и додаје да се пјевачица и ди-џеј још увијек повремено чују.  

- Њих двоје су у контакту, остали су у пријатељским односима, али су везу прекинули. Мислим да је иницијатива за раскид била Витова (Џуниор Џек), али то сада више није ни важно. Каја се због његове презаузетости последњих месеци осећала веома усамљено и од када нису заједно у потпуности се посветила ћерки и свом послу у Србији - додао је добро обавјештен извор.  

Како би новинари потврдили ову информацију, контактирали смо са Катарином Остојић, која је, као и већину истинитих информација раније, и ову вијест демантовала.

- Замолила бих вас да ме следећи пут позовете када будете имали тачну информацију или бар ону која је близу истине - написала је Каја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана