Рајко Дујмић непокретан!

24sata.hr
Рајко Дујмић непокретан!

Вођа групе "Нови фосили" каже да трпи јаке болове јер није превише пазио на здравље

Иако је требао наступити с пјесмом "Да те не волим", Рајко Дујмић (59) није се појавио на јубиларном 60. Загребачком фестивалу. Лежао је кући у кревету. Због акутне упале не може добити блокаду.

- Кад сам највише хтио бити са својима, нисам могао устати због упале живца десне ноге. Баш ме је укљештило. Фестивалу желим срећан рођендан и да траје још барем толико - каже музичар који трпи јаке болове. Додаје како је до тога морало доћи јер није превише пазио на здравље. 

Негује га супруга Сњежана (49). Рајко не зна колико ће то трајати, али док се упала не смири, ни љекар му не може помоћи. Увјерен је како је то сигурно "срећа у несрећи".

- Прије него што су ми се догодиле најважније ствари у животу, увијек би ме задесиле неке невоље. И кад сам на Евросонгу побједио с пјесмом ‘Rock me ’ с групом Рива, нисам био тамо. Истина, тада нисам имао упалу живца, него свирку, али чињеница јесте - нисам био присутан. Тако се и сада надам да је то знак како ме чека нешто добро - говори он. 

Једини је аутор чије су чак двије пјесме изведене на ретроспективној вечери фестивала - "Поведи ме" и "Да те не волим". Каже да се колеге стално распитују о његовом здрављу и желе му брз опоравак. 

Рајку је највише жао што је у "кућном притвору" па не може са супругом отићи неколико дана у њихову викендицу у селу Стари Лази у Горском котару. У јесен тамо обожавају брати гљиве и кестене којих има у изобиљу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана