Радин дечко Момир Гајић: Тачно је да сам био ожењен

Курир
Радин дечко Момир Гајић: Тачно је да сам био ожењен

Момир Гајић, дечко Раде Манојловић, био је ожењен Американком Маршом Ф. Озборн Гајић, која има 57 година и болује од рака материце. Он се прије деценију венчао с њом, а двије године касније развео.

 - Тачно је да сам пре 10 година био ожењен. Има већ осам година како та заједница не постоји. То је био брак у ком сам тој особи помогао да преживи рак. Годинама већ нисам видео ту жену - рекао је Момир ексклузивно за Курир. Курир је успио да ступи у контакт и са госпођом која је послије развода задржала презиме бившег мужа.

- Зовем се Марша Ф. Озборн Гајић. Иако се Момир и ја нисмо видјели већ неколико година и више нисмо законски вјенчани, он је наставио да ми помаже у лијечењу. Омогућава ми да бесплатно обављам неопходна испитивања, као и надзор специјалисте који прати моју болест.

Без његовог пријатељства и подршке изгубила бих битку с канцером и не бих данас била овдје. Задржала сам његово презиме из захвалности, јер га цијеним као човјека који ми је помогао да спасем живот - каже је госпођа Гајић.

Ко је Момир Гајић

Момир Гајић је оснивач глобалне спортске компаније „It’s My Play” и један је од водећих људи у Америци у домену спортског маркетинга. Радио је у NBA клубу Минесота као кошаркашки скаут. Био је тренер у колеџ кошарци САД. Прије две године изабран је међу 30 најуспјешнијих младих људи из српске дијаспоре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана