Рада варала Милана с ожењеним мушкарцем!

Plusonline
Рада варала Милана с ожењеним мушкарцем!

Рада је одувијек важила са добру и поштену особу. Дјеловала је као да ни мрава не би згазила. Међутим, стварност је потпуно другачија. Њен дечко, Милан Станковић, с којим је била четири године у вези открио је да га она вара.

Магазин "Свет" открио је идентитет пјевачициног новог дечка. У питању је  Момир Гајић, тренер мушке кошаркашке екипе на једном универзитету у Род Ајленду, који је старији од пјевачице више од седам година.

Иначе, Момир је ожењен,али Ради то очигледно није представљало проблем, с обзиром на то да је и она била у вези.

Момир и Рада упознали су се на свадби једног кошаркаша.Ради се он као мушкарац допао на први поглед,  почели су да се виђају, а он га је често посјећивала у његовом стану на Новом Београду. Милан је убрзо сазнао за њену превару, тако што је пронашао смс поруке, и преписке на "Фејсбуку" и одлучио да је остави и исели се из заједничког стана на Врачар - рекао је за "Plusonline" извор близак пару

У интервјуу за магазин "Скандал", Станковић је Рекао да неће опростити Ради превару:  

- Превара се не опрашта и, да сам знао, не бисмо били заједно. Издаја је нешто што не праштам и срећан сам што никад нисам издао - рекао је Милан.

Ребрачин невjенчани супруг

Момир Гајић је српској јавности постао познат као вишегодишњи дечко Катарине Ребраче. Док је бивша манекенка била у затвору, добио је статус њеног невjенчаног супруга како би могао да је посjећује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана