Рада Манојловић пјева о раскиду с Миланом!

Курир
Рада Манојловић пјева о раскиду с Миланом!

Манојловићка снима пјесму која говори о недавном краху њене љубавне везе са Станковићем

Фолк пјевачица Рада Манојловић ускоро ће снимити дует с једном фолк звијездом у којој ће опјевати крах емотивне везе с колегом Миланом Станковићем, сазнаје Курир од извора блиског млађаној звијезди „Гранда".

Подсећања ради, један од најпознатијих естрадних парова недавно је ставио тачку на четворогодишњу романсу, а само неколико дана касније Рада је одлучила да емоције преточи у пјесму, која ће ускоро угледати свијетлост дана. 

- Посао је поверила најбољим домаћим ауторима, а хит у најави ће снимити с једном од највећих домаћих звезда - каже наш извор и додаје:
- Иако ће у пјесми поменути и свој крах с Миланом, неће то бити тугаљива пјесмичица у којој ће оплакивати крај једне љубави. Пјесма ће бацити тотално другачије свјетло на раскиде, који су, чак и на естради, у посљедње време честа појава. Све у свему, сигурно је да ће то бити велики хит.

Трагом ове приче контактирали смо с Радом, односно људима који су задужени за PR једне од најуспешнијих звијезда „Гранда" и од њих смо добили потврду информација нашег саговорника.
- Тачно је да Рада спрема дует, снимиће га чим се појави добра песма, и то је све што засад можемо да кажемо - речено нам је у Радиној PR служби.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана