Рада Манојловић: Имам дечка и нисам ничија љубавница

Blic.rs
Рада Манојловић: Имам дечка и нисам ничија љубавница

- Мој живот је моја ствар. Нећу дозволити да медији од мене праве оно што нисам. Нисам никоме друга и ничија љубавница. Имам новог дечка, али о томе нећу да говорим - рекла је Радмила Манојловић у краткој изјави за „Блиц".

Пјевачица је прексиноћ на својој Фејсбук страници негирала све наводе Милана Станковића који је ове недјеље у јавност иступио као преварени дечко кога је Рада повриједила виђајући се са ожењеним мушкарцем.

- Рада је заиста волела Милана и била уз њега кад му је било најтеже и ниједног момента није желела да га повреди. Заљубила се сасвим случајно у Момира Гајића и у почетку је то крила од Милана. Међутим, како су почели да се виђају, све мање се могло сакрити задовољство због нове везе на Радином лицу. На другој страни Миланов и Радин раскид је довео у питање и неке друге егзистенцијалне ствари јер су живели у заједничком изнајмљеном стану, а при том Миланова финансијска ситуација није на завидном нивоу, тако да је Рада углавном вукла за обоје - испричао је пјевачицин пријатељ.

Пјевачицу су у тешком тренутку подржали отац и сестра, који су знали праву истину о свему. Они су је подстакли да реагује и демантује да је неморална особа.

- Рада ће у понедељак у емисији "Народ пита" уживо одговорити на све недоумице гледалаца - закључује извор „Блица".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана