Пукла веза, Јасмина оставила Троицког

Aгенције
Пукла веза, Јасмина оставила Троицког

Виктор Троицки поново солира. Он и Јасмина Стојић, власник хотела у Борчи, која се бави и манекенством, недавно су ставили тачку на своју вишемјесечну романсу, пишу српски медији.

По градским кулоарима може се чути да су раскинули јер нису били задовољни како заједно функционишу. Тачније, обома је сметало како онај други води свој живот. Наиме, Виктор је Јасмини замјерао што, за разлику од његове претходне дјевојке Сунчице Травице, с којом је пет година био у вези и која је сједила код куће док је он био на путу, она излази у клубове. Тенисер се разбјеснио због текста о отварању кафића "Даш", објављеног у свим дневним новинама, у којем се говорило о томе да се Јасмина проводи сама у граду док он тренира.

С друге стране, манекенку су оптерећивале приче о његовом слободном понашању, о томе да је увијек окружен гомилом дјевојака и да нескривено флертује.

Кап која је прелила чашу била је кад су јој јавили да је Виктор у клубу "Бранков" с неколико дјевојака, а њој је рекао да ће остати код куће, јер је уморан и нерасположен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана