Продуцент забранио Ивани да пјева!

Aгенције
Продуцент забранио Ивани да пјева!

Пјесма "Далеко си" сигурно је највећи хит који је Аца Лукас снимио у посљедњих неколико година, о чему свједочи и преко 23 милиона прегледа на "Јутјубу", међутим, он ову нумеру на концерту у "Београдској арени" неће пјевати са Иваном Селаков са којом је отпјевао у оригиналу, већ са Марином Висковић, и то због - продуцената!

Наиме, како српски медији сазнају, од извора блиских организаторима Вуксановићевог, сада већ традиционалног, београдског наступа продуцентска кућа "Беотон" не жели да акценат буде на гостима, већ на звијезди вечери, тако да се Ивана Селаков 3. новембра неће наћи на бини!

- Продуценти желе да Лукасова "највећа журка на Балкану" буде другачија него претходних година, када је имао много гостију, па су одлучили да пре њега буквално као предгрупа наступи Марина Висковић, која ће, као једна од најпопуларнијих клупских певачица, коју многи чак зову женским Лукасом, загрејати публику пред главни догађај. Пошто неће бити гостију, логично је да ни Ивана Селаков није изузетак, те ће песму "Далеко си" Аца отпевати са Марином - открива извор који је инсистирао на анонимности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана