Процурила љубавна преписка Сање Малетић и Ћазима

Агенције
Процурила љубавна преписка Сање Малетић и Ћазима

Фолк пјевачица Сања Малетић у присном је односу са албанским бизнисменом Ћазимом Османијем иако је већ годинама у складном браку с Љубишом. Медији у Србији дошли су у посјед њихове преписке на "Фејсбуку", гдје се јасно може видјети да постоји нешто више од пријатељства.

- Јеси ли добро, љубави? Пре два дана сам те сањала и много неких лоших људи. Била сам се забринула. А не волим да ти пишем јер не знам дира ли ти ко телефон. Кога брига какве су ми груди, ако ме не волиш због мене и моје душе, нећеш ме волети ни због си.а - написала је, између осталог, Малетићка бизнисмену, који јој одговарао истом мјером:

- Ох, љубави, нико не дира мој телефон. Добро сам и борим се - узвратио је Ћазим. У већини порука Сања и Османи водили су више него пријатељске разговоре.

- Видиш зашто те обожавам, уз тебе се смејем. Лепо се проведи, љубави. Можда те будна сачекам да видимо шта ћемо с тим базеном - написала је пјевачица, док је у једној поруци покушала да са Ћазимом уговори тајни састанак.

- Посебан улаз, посебна просторија, посебни конобари – написала је она. И Сања и Ћазим су на позиве новинара до закључења броја остали недоступни.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана