Призори и изјаве екс ју џет сетера из 2013. које ћемо сигурно памтити ФОТО

Блиц
Призори и изјаве екс ју џет сетера из 2013. које ћемо сигурно памтити ФОТО

И таман кад помислимо да нас естрадне личности ни са чим не могу изненадити и да смо видјели све, деси се један топлес на тераси хотела, животна исповијест на малим екранима, још голотиње и љубав која не мари за коментаре. Због ових људи смо остајали без ријечи.

Гола Северина 

Северина је на насловници хрватског "Ела" осванула гола и са широким осмијехом. Круна са потписом "Долче&Габане"  морала је да се нађе на њеној глави. Овај модни детаљ је у 2013. пратио Северину у стопу.  

Цеца у неглижеу

Љето је донело Светлану Цецу Ражантовић у неглижеу, на тераси једног хотела у Црној Гори. Пјевачица у тренуцима одмора није ни слутила да ће фотограф забиљежити баш те моменте.  

Верица Ракочевић и све за љубав

Крајем септембра Верица Ракочевић (65) се удала за 35 година млађег Вељка Кузманчевића. Многи су рекли: "Превелика је разлика" и "Брак је само маркетиншки трик", а Верица им је поручила да је њена љубав са Вељком најискренија.  

Жељко Јоксимовић и "ово"

Жељко Јоксимовић непријатно је изненадио многе када је као судија у "Икс фактору" учешће трансексуалца из Македоније, Фифија, прокоментарисао ријечима:  

- Ово се мени не допада.

Услиједиле су реакције ЛГБТ популације. А као да то није било довољно, Жељко се убрзо на Твитеру упустио у расправу са Предрагом Аздејковићем гдје је оштрим ријечима прешао праг толеранције, оне што се тиче нечијег сексуалног опредјељења.  

Марија Шерифовић - Отворено о свему  

Марија Шерифовић храбро је у филму "Исповест", који се у наставцима приказује на телевизији "Прва" , изнијела најинтимније детаље свог живота.  Пјевачица је без задршке открила баш све. Није заобишла ни оно што је медијима већ дуго најзанимљивије, причу о својим сексуалним склоностима. Одговор на питање да ли је Марија хомосекуалац или не, доноси посљедња епизода "Исповести".   

Весна Змијанац и све њено

О Весни Змијанац и њеним голим грудима још дуго ће се причати. Како и не би, колико год пута да погледамо ову фотографију са снимања новогодишњег програма, увијек се запрепастимо.   

Драган Маринковић Маца- сасвим слободно

Водитељ Драган Маринковић Маца је на Твитеру поставио фотографију на којој је го. Ми смо се шокирали, а он је тај потез прокоментарисао ријечима:  

- Да смо се Микеланђело  и ја срели у прошлом животу, сигурно би Давид изгледао овако.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана