Пријатељи Маје Маријане о супругу силеџији: Тукао ју је и раније, али му је праштала

Агенције
Пријатељи Маје Маријане о супругу силеџији: Тукао ју је и раније, али му је праштала

С нагњечењем јагодичних костију и лобање, видним масницама и подливима на лицу, пјевачица Маја Маријана напустила је у петак максилофацијалну хирургију након што ју је невјенчани супруг брутално претукао.

Пјевачица чије је право име Маријана Радовановић (40) позвала је Хитну помоћ у четвртак увече, 50 минута након поноћи, и рекла да ју је тукао муж Младен Шмакић.

Испричала је да су се посвађали у колима „и да јој је он ударио шамар".

Екипа Хитне помоћи одвезла је Мају у Ургентни центар. Да је у питању било више од шамара, било је одмах јасно.  

- Била је веома потресена, уплакана и с модрим подливима по лицу. Страшно је изгледала, лице јој је било изобличено - речено је у Ургентном центру.

Након прегледа неурохирурга и снимања главе установљено је да су јој јагодичне кости и лобања нагњечени и превезена је на максилофацијалну хирургију.

Након указане љекарске помоћи, Маја је отишла право у полицију и дала изјаву.  

Како сазнајемо, Мајина и Младенова веза била је бурна од првог дана.

- Маријана се у Шмакића заљубила као никада ни у кога. Обожавала га је, а он је од почетка имао и друге жене иако је волео Мају. Често су се свађали. Знао је и да је удари у тим ситуацијама. Она би га остављала на дан, два би се враћала и праштала му - испричала је Мајина другарица.  

Маја и Младен имају једанаестогодишњу ћерку Милицу, а шеснаестогодишња Анђела из њеног претходног брака живи са својим оцем Жељком Стефановићем, уредником и водитељем у Радио Београду 1.  

- Анђела, одлична ученица другог разреда гимназије, од рођења живи код мене, свог самохраног оца. Подижем је ван естрадних заврзлама. Дете је поштеђено свих стресова и брига - каже Стефановић.

***************

Саша Матић, фолк певач, кум је Маји Маријани и Младену Шмакићу. Његов отац Зоран крстио је 2003. године њихову ћерку Милицу.
- Шокиран сам! Ево први пут чујем од вас да се то десило - био је узбуђен Матић.

 Славица Ћуктераш

- Мушкарци, глупи сте као она ствар када тучете жену. Кукавице и монструми! - поручила је Славица преко Твитера. 

Тања Војтеховски
- Ако у Канади мушкарац физички насрне на жену, његова каријера је готова, а у Србији кретени и силеџије на томе граде каријеру. Да ли постоји механизам да држава по хитном поступку донесе нове законе против породичног насиља? Жене смештају у сигурну кућу, а психопата остаје у својој. Свако онај ко каже: „Па зашто жена не напусти насилника", не схвата да је тим женама потребна помоћ и нека не полемише са мном - написала је Тања на Твитеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана