Познати се опијали на Бир фесту

Агенције
Познати се опијали на Бир фесту

Бир фест прве вечери испунио сва очекивања љубитеља жестоког звука. Ноћ је протекла у знаку домаћих бендова, али је ван сцене на вип трибинама било подједнако занимљиво јер су папараци медија у Србији имали прилику да сликају неке јавне личности како уживају док мисле да их нико не снима.

Ана Станић дошла је на највећи фестивал пива у овом дијелу Европе у друштву супруга Момчила Лаврнића. Пјевачица очигледно није љубитељ пића од јечма јер је цијело вече испијала ракију. Бивша пјевачица групе "Моби Дик", да је не би брзо "ухватио" алкохол, у паузама је јела смоки. Њен супруг није желио да експериментише с пићем, па је уживао само у пиву. Пиво воли и Бранислав Трифуновић, који је на концерт Си Ло Грина дошао у друштву нове дјевојке - манекенке Надежде Димитријевић и трубача Дејана Петровића. Глумац се у једном тренутку расправљао с љепшом половином, али су у загрљају лако ријешили несугласице.

Највише се од камера скривала Катарина Ребрача, која је на наступ америчког пјевача дошла у друштву неколико другарица. Бивша водитељка и манекенка уживала је у пиву наслоњена на ограду као неки мачо-мушкарац, а кад је видјела папараце спустила је пластичну чашу на под и правила се као да то пиво није њено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана