Позната Српкиња преко интернета нуди секс за 150 евра

Telegraf.rs
Позната Српкиња преко интернета нуди секс за 150 евра

На познатом сајту за ескорт пратању Happysekorts.com појавила се дотична Сара (25), црне косе и плавих очију, која наводи да јој је тијело обријано, говори српски и енглески, има двије године искуства у послу и слободна је за акцију са женама, мушкарцима и паровима.

Српкиња по сату кошта 150 евра, а за читав дан дан – 1.000, а како открива Телеграф ријеч је о познатој дјевојци чије су секси фотографије пуниле дуплерице српских медија у посљедњих годину дана.

У понуди која позива муштерије на секс за новац наводи се да дјевојка, која се представља као Сара (вјероватно умјетничко име) воли италијанску кухињу и путовања.

Пошто је на фотографији на интернет сајту за проституцију замућено лице познате Српкиње, новинару су потражили оригиналне фотографије на Гоогле претраживачу и одмах добили идентични оригинал који је више него јасно указао на то о коме се ради. Горња фотографија са сајта и доња коју нам је понудио Гоогле претраживач су идентичне...

Телегараф је покушао сазнати да ли је дјевојка сама огласила своје услуге путем интернета или је то учинио неко без њеног знања и дозволе, а у жељи да јој науди, али је особа о којој се ради до објављивања овог текста била недоступна, а сви њени фацебоок профили су – угашени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана