Потукле се Маја Николић и Теодора Баковић!

Курир
Потукле се Маја Николић и Теодора Баковић!

Маја Николић и Теодора Баковић већ су се потукле! Пјевачице и учеснице ријалитија “Српска посла” дохватиле су се у једном ресторану у Врњачкој Бањи

Да није било продуцената емисије, ко зна да ли би сада имале кожу на лицу и косу на глави. Те вечери ушле су у расправу која је пријетила да прерасте у крвав обрачун. У једном тренутку Маја је Теодори просула чашу вина у лице и назвала је курвицом, што је младу пјевачицу разбјеснело. Викала је да ће је почупати и тада су се дохватиле. Продуценти су их раздвојили, док се Ђус није мешао.

- Та девојка болује од депресије и то сам јој у лице рекла. Та болест се лечи. И сама је признала да пати од тога. Покушала сам да је посаветујем јер је млада и неискусна. Све је почело кад нас је на француском оговарала с неким преко телефона, а није знала да ја доста речи разумем. То нисам хтела да јој дозволим, каже Маја.
Млада пјевачица колегиници не остаје дужна.

- Та жена је љубоморна на мене. Ма, љубоморна је на све. Криво јој је што возим ‘порше’ и што имам скупу гардеробу. После свађе ми се шлихтала, нудила ми да ми бесплатно пева пратеће вокале, чак и дует да снимимо. Ма, не пада ми на памет. Имам савшрене вокалне способности и пратећи вокали Маје Николић ми не требају, каже Теодора Баковић.

Штета што свађа у ресторану није снимљена, јер Пинкови гледаоци би сигурно уживали да посматрају “српска посла” у изведби двије пјевачице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана