Постала плавуша и изгубила добар укус

Aгенције
Постала плавуша и изгубила добар укус

Некада је била препознатљива по умјереном стилу и лијепом гласу, али од када је постала плавуша...Никада пјевачица Вики Миљковић није крила своје атрибуте, али чини нам се да је са промјеном боје косе дошла и велика промјена у њеном стилу облачења, пишу српски медији.

Однедавно плавуша, Вики је ријешила да открије све што се може, па је тако на једном свом наступу заиста изненадила све присутне, али и оне који су имали прилику да виде фотографију. Џепови који вире из прекратког шорца, корзет из кога је црни брусхалтер открио своје чари на пола...Уколико је Вики за ову одјевну комбинацију платила стилисту, онда би заиста било боље да се сама обукла. Уколико је ипак случај био ургентан па је пјевачица ријешила сама да склопи идеалну гардеробу за наступ, плашимо се да јој је под хитно потребан савјет јер како је кренула засигурно ће завршити у модној полицији који ће бити засигурно строжи од нас. Вјерујемо да би њихов коментар био нешто попут:

- Што се обукла у тај цвјетни корсет као да је заштитно лице за парфем од бугарске руже! Или можда да је "убола" бар једну ствар која се слаже: израстак и брусхалтер....

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана