Послије се питате зашто је Лорен била депресивна!?

Агенције
Послије се питате зашто је Лорен била депресивна!?

Мик Џегер је недавно виђен с мистериозном бринетом на балкону хотела у Цириху. Сестру његове недавно преминуле партнерке Лорен Скот ова информација је толико разбјеснела да је јавности одлучила да каже шта мисли о њему.

Фотографије на којима се види како Мик ужива у интимним тренуцима с непознатом бринетом разбхеснеле су сестру покојне Лорен Скот, с којом је Мик био у вези 13 година.

Подсхетимо, Лорен је прухе три мјесеца извршила самоубиство тако што се објесила у свом стану на Менхетну.

"Када видим ове фотографије упитам се шта Мик заиста мисли и како се осјећа", рекла је њена сестра Џин Шејн. „Послије се људи питају зашто је Лорен била тако депресивна."

Како каже, његова ћерка јој је рекла да је Мик сломљен, у шта Џин не вјерује.

Блиски извори тврде да бринета с којом је сликан на тераси хотела у Цириху за време турнеје групе Ролинг стоунс није прва с којом је био након што се његова партнерка убила

"Ово је доказ да се Мик никада неће промјенити. Вратио се старим начинима како да се носи с болом, па чак и у својим седамдесетим. Ствар која се никада неће промјенити јесте Микова љубав према женама. Секс је начин на који се он носи с тешкоћама", тврди један од његових пријатеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана