Поповић школује кћерку да управља Грандом

Aгенције
Поповић школује кћерку да управља Грандом

Саша Поповић кћерку Александру школује да га једног дана наслиједи у "Гранд продукцији"! Директор највеће продукцијске куће на Балкану је своју мезимицу, како пишу српски медији, уписао у приватну умјетничку школу "Артимедиа" у Београду, најскупљу и елитну средњу школу у југоисточној Европи.

- Поред бројне деце познатих, која већ похађају ову школу за таленте, Поповић је одмах након продаје 51 одсто "Гранда" уписао кћерку у ову елитну школу. Одабрали су смер продукција да би се Александра школовала да једног дана може да замени оца у послу којим се он већ деценијама успешно бави - открива извор.
Иначе, загарантовано мјесто у "Гранд продукцији" има и Александрин брат по мајци - Данијел, син Сашине супруге Сузане Јовановић из њеног првог брака. Он се школовао у Словенији, гдје је завршио тонску режију, а одмах по завршетку студија почео је да ради као инжењер звука у студију у породичној фирми.

Очигледно је да је Поповић, осим шоу-бизниса који је направио, одлично и до танчина развио и породичну мануфактуру да би богатство које је стекао остало у правим рукама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана