Поповић од Северине тражи алиментацију од 460 евра

Блиц
Поповић од Северине тражи алиментацију од 460 евра

Бизнисмен тражи да се мајци дозволи да виђа дијете сваке друге седмице, од сриједе до недјеље. Тражи и да му се врати новац који је уложио у њену каријеру.

Осим тога, Милан је Општинском суду у Загребу предао захтјев да Северина плаћа 3.500 куна (око 461 евро) алиментације за сина.

До сада је Поповић пјевачици плаћао алиментацију у износу од 15.000 куна (око 2.000 евра), а Општински суд у Загребу додјелио им је заједничко старатељство над сином.

Према тој одлуци, Милан има право да виђа сина сваке друге недјеље, од петка до недјеље, и сваку другу сриједу послије подне, као и половину љетњих и зимских празника.

Стручњаци за породично право кажу да ће Александар, као и цијела породица, поново морати на психолошко вјештачење како би се утврдило шта је за дијете најбоље.

Према ријечима Северининих пријатеља, догодило се да од почетка године Милан није видио Александра четири и по мјесеца. 

С друге стране, Северина се због Миланових тужби додатно истраумирала, па се боји шта ће даље бити.

 

- Милана је разбеснело то што Северина константно објављује фотографије малог Александра заједно са њеним дечком Игором Којићем. Посебно га је изнервирало то што је Северина Александра зближила са њим. Милан не може да поднесе то што га Игор више виђа него рођени отац - каже извор „Блица".

 Жели назад све што је уложио у пјевачицу

Милан Поповић се не бори само за њихово дијете, него је од пјевачице на суду покушао да врати и 308.000 евра, колико је, тврди, уложио у њену каријеру и животни стил на високој нози, што подразумијева да је плаћао спотове, шминку, лизинг за ауто, турнеју и доњи веш.

Наташа Печаревић, адвокатица Милана Поповића, за „Блиц" каже:
- Законом је кажњиво да одајем било какве информације. али не сумњам да ће се друга страна већ огласити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана