Помирили се Саша и Дара

Aгенције
Помирили се Саша и Дара

Директор "Гранда" ће у понедјељак, послије пет година од прекида сарадње јер га је Бубамара јавно извријеђала, угостити пјевачицу у емисији "Народ пита". Како пишу српски медији

Саша Поповић ће се у понедјељак и званично помирити с Даром Бубамаром. Након што су прије пет година раскинули сарадњу на најгори могући начин, кад су пале тешке ријечи и псовке, њих двоје сада су опет у добрим односима. Све се промијенило због Дариних голишавих фотки, које су недавно доспјеле у јавност.

- Саша је дошао на идеју да после пет година позове Дару у емисију "Народ пита" да би ексклузивно испричала како су те фотографије доспеле у јавност и да ли ће је муж због тога оставити. Решио је да пређе преко свих тешких речи које је разменио с њом јер сматра да му је гледаност много важнија од препуцавања. Дара се одмах одазвала позиву - каже добро обавијештен извор.

Иначе, Поповић је први корак ка помирењу направио још прије двије године, кад је Дари упутио телеграм саучешћа поводом смрти мајке, али послије тог људског геста даљи контакт нису имали.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана