Полумента: Колеге лажу да не варају своје жене!

Глас Српске
Полумента: Колеге лажу да не варају своје жене!

Популарни фолк пјевач Шако Полумента прошле недјеље гостовао је у једној емисији и том приликом је потпуно отворено и искрено одговарао на питања водитеља.

 Водитељ и пјевач су се у једном моменту дотакли и теме да ли су пјевачи вјерни својим женама, па је Полумента потпуно увјерено рекао да су приче његових колега да су вјерни потпуне лажи, пишу српски медији.

"То је лаж! Потпуна лаж, сви пјевачи варају потписујем! Толико дјевојака на наступу прилази и пролази, не можеш да одолиш. Ко ти је рекао да је вјеран, зезао се! Мада са временом све прође, мени то више није занимљиво, све то младост носи, дјеца су ми одрасла и сада сам одговорнији", рекао је Шако, који је направио осврт и на скандал када је у јавност процурио видео-запис на којем га непозната дјевојка снима потпуно голог.

"Дешава се и најбољима, био сам у центру тог скандала не својом вољом, то ми уопште није требало, као што рекох потпуно сам се смирио, фокусиран сам на посао, а са друге стране зар није најприродније стање да смо голи, ево иди на Аду Бојану па види, све је то природно", рекао је Полумента.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана