Полиција сат времена претресала Секу Алексић

Aгенције
Полиција сат времена претресала Секу Алексић

Сека Алексић и њен супруг Вељко Пиљикић, доживјели су велику непријатност прије неколико дана када их је полиција на путу из Новог Сада ка Старој Пазови више од сат времена претресала.

- Вељко и Сека су пре неколико дана изашли у један клуб у Новом Саду. Док су се враћали кући, зауставила их је патрола. Иако су помислили да је у питању само рутинска контрола, Вељко је, као возач, дао своја документа, али они су затим тражили и Секине исправе, а потом захтевали да обоје изађу из аутомобила - прича извор близак пјевачици а преносе медији у Србији. Како наводи овај извор, њих двоје су помислили да се полицајци шале са њима, али када су видели да су озбиљни, збуњено су напустили свој четвороточкаш а Сека јер била шокирана када су почели да претресају цијели аутомобил.
- Иако је у себи помишљала да се неко шали са њом, ситуација је била озбиљна. Поготово што их је полиција држала сат времена на улици где је било прилично хладно. Након што су претресли  аутомобил и детаљно прегледали њихове исправе, извинили су им се на сметњи и пустили их да возе својим путем. Сека није могла да верује да су је без потребе претресали, а Вељко ју је једва смирио у колима - додао је извор близак Алексићевој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана