Полиција саслушала Слађу Делибашић!

Agencije
Полиција саслушала Слађу Делибашић!

Љубавна прошлост Слађане Делибашић никако да остане у прошлости већ је “прогања” и у садашњости! Не, ова прича нема везе са бившим мужем Ђолетом Ђоганијем већ са дугогодишњим дечком Игором Матићем, који је у бјекству и кога полиција тражи због сумње да је имао двије лабораторије за узгајање марихуане...

Наиме, Слађа је била на информативном разговору у полицији како би помогла у даљој истрази и испричала све што зна о Матићу, сазнаје “Ало”.  

- Заиста немам шта да причам о Игору јер сам ја сада срећна жена, имам свог вереника Вању и не занима ме ништа друго. У шоку сам због свега! Стварно ми је више доста свега. Све оно што сам имала у прошлости се некако искомпликује и све то слушају и гледају моја деца и сви у мом окружењу. Не морају сви да испаштају због мојих животних грешака - рекла је Слађа и додала да са Игором Матићем није у контакту од када се вјерила са Вањом Ћорићем.

- Ја са њим нисам у контакту већ годину дана. Ма будала! И полицији сам рекла да не знам ништа о њему у том периоду, ни где је, ни с ким је. Немам шта ту да додам и да ме мешају, сада живим други живот и нећу да причам о томе. И ћале ме зове да ме пита што причам о оваквим темама и нећу никога да нервирам - завршила је Делибашићева љубазно. 

Иначе, полиција је ухапсила Жељка Л. (42), који је, како се сумња, набаваљао дрогу од Слађиног бившег, и том приликом открила двије лабораторије за узгајање марихуане на подручју општине Сопот - у кући оца Игора Матића и у још једном објекту који је изнајмљивао. Претресен је и стан бившег учесника ријалити програма “Парови”, а нађена су три пиштоља са 13 комада муниције, а за Матићем се и даље трага.

Слађа и Игор били девет година у вези!

Приликом учешћа у ријалитију “Парови”, Слађа Делибашић и Игор Матић открили су да је њихова веза са прекидима трајала девет година, а одбјегли осумњичени је том приликом изјавио да је пјевачицу мувао и док је била у браку са Ђолетом Ђоганијем, као и да му је захвалан зато што је упловио у везу са његовом бившом драгом.
Након раскида крајем 2011. године, Делибашићева је ушла у везу са Вањом, а како су писали медији, а потврдила Слађина ћерка Силвија, на бившу дјевојку и њеног новог изабраника Игор је својевремено потегао и пиштољ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана