Полиција јури Радојку Аџић!

Курир
Полиција јури Радојку Аџић!

Пјевачици Радојки Аџић новосадска полиција мјесецима покушава да уђе у траг! Разлог за то је судски позив који Први основни суд у Београду никако не успијева да јој уручи.

- Против Радојке Аџић тужбу за клевету поднела је Јелена Карлеуша и она захтева накнаду штете од три милиона динара. Међутим, неколико рочишта је већ одложено јер суд не успева да пронађе певачицу на адреси у Новом Саду - каже извор из суда.

Како наводи, суд није имао другог избора већ да се обрати полицији.

- Позиви су се увек враћали. Због тога смо ургирали да полиција утврди тачну адресу и уручи јој позив. Стигло је обавештење да су одлазили на њена врата, али је нису пронашли.

Наш саговорник додаје да је полиција у међувремену набавила другу Радојкину адресу и да ће на њој покушати да је пронађе и уручи јој позив не би ли се напокон појавила на слиједећем рочишту, које је заказано за 28. новембар.

Иако упорно избјегава суђење, певаљка нам се јавила на телефон. Љубазно смо је питали да ли зна да је полиција тражи и да ли ће се појавити крајем мјесеца у судници. А она нам је крајње нељубазно узвратила.

- Носите се у три пи**е материне! - вриснула је Радојка и спустила слушалицу.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана