Пјевачица из БиХ се удала за шеика: Ја сам му 23 жена, остајем у Дубаију

Blic.rs
Пјевачица из БиХ се удала за шеика: Ја сам му 23 жена, остајем у Дубаију

Само три недјеље боравка у Дубаију су за пјевачицу Алму Туцаковић биле довољне да донесе одлуку да стави тачку на своје пјевање, а све због тога што је пронашла супруга.

Наиме, Алма се удала за шеика којем је 23 жена по реду.

- Што се тиче естраде, опростила сам се од ње. Бар годину дана. Не желим више пјевати јер сам се ујверила да постоји и други, бољи живот који могу изградити. Овде ми је прељепо. Уживам са својом пријатељицом, а редовно испуњавам и све своје брачне обавезе - рекла је Алма за магазин "Express" а преноси Блиц.

Алма каже да је свом супругу 23 жена и да има потпуну слободу.

- Ја сам му 23 жена. Ко да он зна гдје је која од нас (смијех). Ако мислите да се шалим, варате се. Заправо нећу никога ни у што убјеђивати. Али обећавам вам да ћете први имати фотографије с мојим шеиком. Мислим да ћу до краја живота овдје остати. Дошла сам у најбогатију земљу на свијету и ту остајем живјети. Нећу заборавити ни Босну, али овдје ћу се вратити. Тек сада дишем слободно - рекла је Алма, а затим је додала:

- Не кажем да се за годину-двије нећу вратити микрофону, али све док будем могла овако уживати ништа од тога - поручује она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана