Пјевач Муслимовић опробао се у рингу

Aгенције
Пјевач Муслимовић опробао се у рингу

Халид Муслимовић с пуне 53 године недавно се уписао у школу бокса! Али само што је закорачио у ринг, ухватио се у коштац с најјачим у Сарајеву. Ипак, босански фолкер се одлично снашао и већ у првих неколико корака надмашио свог учитеља Нермина Шабановића, пишу српски медији.

Нокаутом, подразумијева се!

- Пјевач је ријешио да крене на бокс како би се ослободио стреса и на тренинзима из себе избацио сву негативну енергију. Да је пронашао прави спорт за себе говори чињеница да већ успјешно спарингује с тренером, који је бивши првак Аустралије у боксу. Ма, шта спарингује, он једног таквог противника и с ногу обара - открива фолкеров близак пријатељ, који је рекао да Халид и Нермин послије напорног меча често заврше на пријатељској тури пића у некој од оближњих кафана у чаршији.

- Уколико му сваки пут и не пође за руком да надјача Шабановића у рингу, Халид га искусно послије тренинга сврати у кафану, гдје га сто одсто докрајчи. На свом терену. Ту свако мора да попусти усљед пића или неке добре пјесме, зависи ко шта поручи - закључује извор медија. Још кад се и Халид лати микрофона, нема њима зоре прије сванућа!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана