Пјевач Иван Гавриловић тукао црногорског дипломату

Блиц
Пјевач Иван Гавриловић тукао црногорског дипломату

Београд -- Пјевача Ивана Гавриловића полиција је привела јуче јер је вријеђао, а затим и неколико пута ударио службеника Амбасаде Црне Горе у Београду, пише Блиц.

Инцидент се десио у улици Светог Саве на Врачару, гдје је смештен Конзулат Ватикана.

“Гавриловић је пришао службенику Амбасаде Црне Горе и из чиста мира почео да га вређа и псује му мајку. Све време се позивао на вођу новог земунског клана Луку Бојовића. Чак је помињао и неке секте”, наводи саговорник “Блица” из полиције.

Службеника амбасаде Гавриловић је неколико пута ударио у главу. Привела га је патрола полиције.

“На саслушању се правдао да је мислио да му је службеник амбасаде наместио да му паук однесе аутомобил. Певачево возило, међутим, било је ту “, подвлачи саговорник „Блица” и додаје да се Гавриловић чудно понашао.

МУП најављује кривичну пријаву против Гавриловића.

Гавриловић је прије годину дана пријетио полицајцу убиством, прије двије године сукобио се са другим возачем, новембра 2010. године на аутобуској станици у Београду потукао се са возачем ужичког превозника. Током риалитија неколико пута је изазивао свађе, а у марту 2010. је пао са сцене у Цириху и тада је признао да са алкохолом умије да претера.

Иван Гавриловић је за “Блиц” испричао како је доживео инцидент:

“Хтео сам да се препаркирам и видим човека који шета и гледа ме чудно. Питао сам га да ли има неки проблем и каква је то зграда испред које се шета. Каже ми: “Шта то тебе брига? Гле какав ти је ауто, а изиграваш мангупа?” То ме је разбеснело. Страшно ме погодило то одвајање на сиромашне и богате. Он има добар затамњени „ауди”, а ја возим женин “форд ка”. Узвратио сам му бесно питањем: “Јеси шмекер ако возиш јак ауто. Јеси ли ти неки секташ?” Почео је да ми псује мајку. Узвратио сам сочним псовкама. На срећу, нисам га ударио”, рекао је Гавриловић за Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана