“Пипа Мидлтон је неваспитана”

Агенције
“Пипа Мидлтон је неваспитана”

Сестра војвоткиње Кејт “не скида” огрлицу коју је добила од једне Aмериканке, иако јој мјесецима није рекла “хвала”, преносе агенције.

Пипа Мидлтон добила је у августу прошле године специјалну огрлицу са златним привеском од драгуљарке Џенифер Велкер, која у Хјустону има златару “Golden thread”.

Велкерова је, очарана Пипом, направила огрлицу са округлим привјеском, са угравираним иницијалима “ПЦМ” (Пипа Шарлот Мидлтон), и малим дијамантом.

“Најпознатија сестра на свијету” отада је безброј пута усликана са огрлицом која је очигледно постала једна од њених омиљених, али Велкерова ни осам мјесеци након поклона није добила поруку захвалности од Пипе.

- Нисам очекивала не знам какву реакцију, али неваспитано је да не пошаље макар кратку поруку у којој ће се захвалити на поклону - каже Велкерова и додаје да је огрлица вриједна скоро 700 долара.

Занимљиво је да је иста огрлица са личним иницијалима послата и војвоткињи Кејт, али је, у складу са краљевским протоколом, враћена уз поруку захвалности.

- На званичном папиру са њеним иницијалима, Кејт се захвалила рекавши да су моји комади накита прелијепи, али да није прикладно да прима вриједне поклоне - открива Велкерова.
Пипа се није огласила поводом овог случаја, а вјероватно ни неће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана