Пинкове звезде оковале Цецу

Агенције
Пинкове звезде оковале Цецу

Организатори музичког такмичења "Пинкове звезде" били су приморани да на столицу фолк диве Светлане Цеце Ражнатовић ставе тегове јер јој се, захваљујући тежини, у тренутку када притисне зелени тастер да се подигне да би дала глас неком такмичару столица тресе као да је у трамвају.

Како српски медији сазнају, поставка читаве сценографије овог шоу програма није трајала колико покушај проналажења рјешење како да се "смири" Цецина столица, а популарној пјевачици и осталим члановима жирија који нису имали сличне проблеме све ово је било неизмјерно смијешно.

- Тачно је да су морали да стављају тегове како се фотеља не би тресла. И мени је било смешно – изјавила је Ражнатовићева, а пренијели српски медији.

Анонимни извор са ружичасте телевизије каже да је пјевачица у једном тренутку сјела на другу столицу да би се увјерила да је проблем у њеној столици и фотеља се поново почела трести па су организатори ријешили проблем тако што су ставили неколико тешких тегова у конструкцију намјештаја и тиме пјевачици додали килограме и тако
"обуздали непослушну фотељу".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана