Пијана Aва спопадала момке

Aгенције
Пијана Aва спопадала момке

Бивша учесница ријалити програма "Сурвајвор", хрватска старлета Aва Карабатић, гдје год да се појави оставља без даха.

Да ли својом појавом или понашањем које је у најмању руку опуштено, не знамо, али је сигурно да привлачи пажњу.

Aва је одмах након што је допутовала у Београд отишла на београдски сплав "Максимус" како би учествовала на хуманитарној вечери с јавним личностима, али како је ушла, тако је одмјерила колико има згодних мушкараца.

- Само што је стигла, погледала је момке који седе поред ње и почела да се увија и ђуска. Aлкохол је одмах кренуо да се служи у литрима, а она је пратила момке који су дефинитивно већи капацитети од ње. Један момак јој је послао флашу шампањца и тада је и кренула да меша пића - прича извор који се нашао на лицу мјеста и додаје како је послије неколико чаша Aва постала веома разиграна.

- Устала је и почела да шета по сплаву. Момци су је грлили и љубили, а она је била и више него опуштена. Када би завршила игру са једним, прелазила је на другог, а једну девојку је питала да ли ће стићи још згодних мушкараца. Мувала се са минимум петорицом, а са једним од њих се и љубила. Свима је било смешно јер смо је и на телевизији гледали како одваљује глупости и како се понаша чудно - додао је добро обавијештен извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана