Патроле на сплавовима ако Љупка не пјева!

Агенције
Патроле на сплавовима ако Љупка не пјева!

Добро обавијештени саговорник српских медија тврди да је високи полицијски руководилац пјевачици Љупки Стевић изигравао менаџера, у чему можда не би било ничег спорног да није користио полицијске ресурсе, пишу медији.

- У својој бризи за певачицу полицајац с високим чином је отишао толико далеко да се светио власницима клубова и сплавова који нису хтели да је ангажују. Кад није успевала да се договори за хонорар, па није наступала, жалила се полицајцу. Он би онда слао саобраћајне патроле да испред тих клубова врше "појачан надзор". То је подразумевало да саобраћајци дођу са неколико паук возила и одвезу сва кола испред тог локала. И тако неколико ноћи, док се потпуно не растерају гости - каже извор медија.

Своје "џентлменство" према Љупки Стевић  је исказивао и финансирањем горива за њен аутомобил. Наравно, рачун је плаћан картицама које је "дужила" саобраћајна полиција.

 - Сваки пут кад је требало да сипа гориво у свој "ситроен Ц5", певачица је уз пратњу патроле саобраћајне полиције одлазиле на НИС пумпу. Кад би резервоар напунила до краја, рачун би платио неко од полицајаца из пратње. То се десило много пута - објаснио је саговорник српских медија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана