Парови дисквалификују Мацу и Атину Ферари?

Агенције
Парови дисквалификују Мацу и Атину Ферари?

Ријалити "Парови" се захуктао у великом стилу, али највише по вулгарности и простачком понашању старлета, те је тако непримјерено понашање довело и до првих дисквалификација.

 Наиме, како пишу српски медији прве које ће бити на мети за дисквалификацију су Маца Дискреција и Атина Ферари. "Парови" су први ријалити у овој години који гледамо на телевизији са националном фреквенцијом, и дигла се "прашина" око старлета које немају длаке на језику.

Због свог непримјереног понашања на мети продукције нашле су се Маца и Атина, које су прекршиле једно од главних правила и очекује их дисквалификација из такмичења.

Ове старлете су већ првог дана заратиле, а Атина не престаје да прозива Мацу због њеног слободног понашања иако ни њено није ништа боље. Подсјетимо, Маца се поред мора скандалозних изјава, већ први дан љубила са једним од учесника овог ријалитија да би трећи дан показала голе груди, а допустила је и Бори Дрљачи да их испипа. Атина Ферари прозвала је многе укућане а на мети њених прозивки био је и Шабан Шаулић за којег је рекла да је занима какав је у кревету, али да никада не би спавала с њим.

Овим је "поткачила" укућанку Цуцу, познату по афери са Шабаном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана